Beroepskeuzetest

Beroepentest

De professionele beroepskeuzetest bieden wij u aan via ons zusterbedrijf Testcentrum Groei B.V.. Deze beroepskeuzetest ofwel beroepentest wordt sinds 2011 gebruikt door verschillende overheidsinstanties (ministeries en gemeenten) en is geschikt voor alle doelgroepen.

Juist de doelgroepen van Onderwijsbureau Groei die veelal met de thema’s re-integratie en zelfredzaamheid te maken hebben, kunnen met allerlei tests waaronder deze beroepskeuzetest weer meer inzicht krijgen in de weg die ze kunnen bewandelen om werk te doen dat bij hen past. (zie ook de website www.werk.nl )

Inmiddels is ook de beroepskeuzetest mbo en de beroepskeuzetest hbo ontwikkeld. Daarnaast is er een gratis beroepskeuzetest met een verkorte uitslag.

Beroepskeuzetest voor organisaties

Als organisatie kunt u via het online testcentrum van Testcentrum Groei B.V. uw cliënten voor allerlei tests uitnodigen, waaronder dus deze online beroepskeuzetest.

Organisaties kunnen een gratis account aanvragen waarmee u vrijblijvend en zonder kosten het systeem kunt uitproberen.

Voordelen van het systeem voor onder andere beroepskeuze en beroepskeuzetests:

  1. Modern, gebruiksvriendelijk online testsysteem
  2. Eigen portal met logo
  3. Rapporten met eigen logo
  4. Tools zoals de Opleidingenmatcher en Beroepenmatcher
  5. Voordelige tarieven

Beroepskeuzetest informatie

Naast de beroepskeuzetest vindt u op de internetpagina van Testcentrum Groei B.V. veel informatie over beroepskeuze en over het proces daaraan voorafgaand om de vraag Welk beroep past bij mij? te kunnen beantwoorden. De artikelen bevatten informatie over beroepen, sectoren, arbeidsmarkt en is geschikt voor mensen die nog moeten beginnen aan opleidingen èn mensen die al wat verder zijn in hun carrière. Ook is er een algemene uitleg over de werking van een beroepsinteressetest en wat nu het verschil is tussen de gewone beroepskeuzetest die je overal op internet kunt vinden en een professionele beroepskeuzetest.