Competentietest

Onderwijsbureau Groei heeft de uitgebreide Groei competentietest ontwikkeld. Deze online competentietest wordt sinds 2011 gebruikt door verschillende overheidsinstanties (ministeries en gemeenten) om competenties te meten en is geschikt voor alle doelgroepen. Juist mensen die met re-integratie en sollicitatie te maken hebben, kunnen met allerlei tests waaronder deze test inzicht krijgen in de eigen sterke en minder sterke eigenschappen, hun competenties.

Als particulier/consument kunt u ook een gratis competentietest doen met een verkorte uitslag.

360 graden feedback competentietest

Als u wilt weten hoe anderen over u en uw competenties denken, doe dan eens de 360 graden feedback competentietest. In deze test beoordeelt u uzelf op 17 competenties en laat u ook anderen, die u kunt verdelen in groepen (bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s), mee beoordelen. U ziet de resultaten dan terug in een testrapportage met vergelijkingtabellen per competentie.

Competentietest voor organisaties

Als organisatie kunt u via het online testcentrum zakelijk van Testcentrum Groei B.V. uw cliënten voor allerlei tests uitnodigen, waaronder dus deze online competentietest.

Organisaties kunnen gratis een account aanvragen waarmee u vrijblijvend en zonder kosten het systeem kunt uitproberen.

Informatie over competenties

U kunt ook veel informatie over competenties vinden op deze website. Er zijn onder andere artikelen over de competentielijst, competenties in je cv en een artikel met de titel Wat zijn competenties?